Popis pracovní pozice
- Zodpovídání za kvalitu připravovaných pokrmů, dodržování norem a výrobních postupů.
- Připravování technologicky náročných pokrmů a specialit.
- Kontrolování skladových zásob, objednávání chybějících surovin k přípravě pokrmů.
- Přebírání surovin od dodavatele, vykonávání kvalitativní a kvantitativní kontroly dodaného zboží, zodpovídání za jeho správné uskladnění.
- Vedení a koordinování pracovníků kuchyně, vykonávání odborného dohledu nad nimi.
- Sestavování, vylepšování a pravidelné obměňování jídelního lístku.
- Vykonávání kalkulací k výrobě pokrmů.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o platech
Nastavte platy svým zaměstnancům férově. Pomůže vám při tom podrobný platový report, se kterým budete mít relevantní údaje o platech vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Šéfkuchař - Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
677. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
17 300 - 29 866 Kč
455. místo
Elektromontér
Elektrotechnika a energetika
29 409 - 56 154 Kč
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
74 141 - 310 687 Kč
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu