Popis pracovní pozice
- Připravování teplých a studených pokrmů a nápojů pro ubytované hosty.
- Ubytovávání a odubytovávání hostů.
- Provozování rekreačních zařízení a služeb (wellness, biliard, půjčování lyží, jízdních kol apod.).
- Připravování a organizování programu pro hosty.
- Řešení vzniklých problémů souvisejících s ubytovacím zařízením.
- Zodpovídání za efektivní chod ubytovacího zařízení.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o platech
Nastavte platy svým zaměstnancům férově. Pomůže vám při tom podrobný platový report, se kterým budete mít relevantní údaje o platech vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Správce ubytovacího zařízení - Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
677. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
17 300 - 29 866 Kč
451. místo
Normovač práce
Výroba
29 060 - 55 995 Kč
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
74 141 - 310 687 Kč
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu