logo
Hrubý měsíční plat - Česká republika
30K
40K
 
10% vydělává méně 21K Kč
10% vydělává více 44K Kč
Porovnejte si plat s ostatními
Uvedená hodnota má informativní charakter. Plat na pozici je výrazně ovlivněn regionem, ve kterém pracujete.

Popis pracovní pozice

  • Připravování teplých, studených a dietních pokrmů.
  • Zodpovídání za přesné dodržování receptur, kvality a množství použitých surovin.
  • Rozdělování připravených pokrmů na samostatné porce.
  • Aranžování a dekorování pokrmů těsně před podáváním.
  • Používání a péče o kuchyňské nářadí a vybavení.
  • Dodržování přísných hygienických standardů a zásad.

Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o platech

Nastavte platy svým zaměstnancům férově. Pomůže vám při tom podrobný platový report, se kterým budete mít relevantní údaje o platech vždy po ruce.

Vyzkoušejte Platový nástroj bezplatně

Nejčastější kariérní cesta zaměstnance

Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.

Pozice Kuchař - Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví na trhu práce

Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů

Zastoupení žen na pozici

Průměrný věk respondenta na pozici

677. místo

Vrátný, informátor

Pomocné práce

Salary group 1

17 300 - 26 795 Kč

620. místo

Specialista na sociální rehabilitaci

Zdravotnictví a sociální péče

Salary group 2

619. místo

Kuchař

Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví

Salary group 2

20 913 - 44 375 Kč

618. místo

Korektor

Žurnalistika, polygrafie, média

Salary group 2

24 137 - 42 702 Kč

1. místo

Generální ředitel

Vrcholový management

Salary group 3

72 854 - 300 855 Kč

Zdá se vám platový interval široký?

Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku

Porovnejte si plat s ostatními

Získejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi

Nastavte spravedlivé odměňování
professional report icon

Pro

Platový report pro firmu

3 025,00 CZK*

* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH

Objednat analýzu

Ukázka výstupu →

  • Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
  • Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
  • Distribuce respondentů do mezd
  • Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
  • Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
  • Analýza finančních benefitů*
  • * dostupné v případě použití regresního modelu