Popis pracovní pozice
- Přebírání, kontrolování a uskladňování surovin pro cukrářskou výrobu.
- Připravování široké škály cukrářských polovýrobků, polotovarů a hotových výrobků.
- Obsluhování strojně-technologických zařízení.
- Důsledné dodržování receptur, kvality a množství použitých surovin.
- Dodržování přísných hygienických standardů a postupů.
- Vykonávání senzorické kontroly jakosti výrobků.
- Krájení a zdobení hotových cukrářských výrobků.
- Odebírání vzorků z polovýrobků, polotovarů a hotových výrobků pro účely laboratorního rozboru.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o mzdách
Nastavte mzdy svým zaměstnancům férově. Pomůže Vám při tom podrobný report, se kterým budete mít relevantní údaje o mzdách vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Cukrář - Zemědělství a potravinářství na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
682. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
18 900 - 29 202 Kč
655. místo
Recepční
Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví
22 950 - 43 168 Kč
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
69 938 - 358 622 Kč
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu