Průměrný hrubý měsíčny plat pro Česká republika je 20 544 CZK
Porovnejte si plat s ostatními
Uvedená hodnota má informatívni charakter. Plat na pozici je výrazně ovlivněn regiónem, v kterem pracujete.
Popis pracovní pozice
- Připravování a posuzování kvality surovin a přísad na výrobu těsta a směsí.
- Měření a vážení ingrediencí.
- Obsluhování a nastavování pekárenských strojů a zařízení.
- Dodržování přísných hygienických standardů a postupů.
- Tvarování, potírání a posýpání těsta.
- Vyrábění chleba; běžného, jemného, speciálního a trvanlivého pečiva.
- Kontrolování průběžného a konečného výsledku pečení.
- Čištění pekárenských strojů a zařízení, vykonávání běžné údržby.
- Odebírání vzorků surovin pro účely laboratorního rozboru.
Pozice Pekař - Zemědělství a potravinářství na trhu práce
Pracovní pozice obsazuje
v žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
609. místo
Pomocný pracovník
Pomocné práce
14 283 CZK
590. místo
Hotelový nosič zavazadel
Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví
20 344 CZK
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
161 655 CZK
Získejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Připravte se na pohovor
Plus
Platový report pro zaměstnance
99,00 CZK s DPH
Objednat analýzu- Plat ve funkci podle praxe, vzdělávání
- Přehled poskytnutých nefinančních výhod
- Připravte se na tipy pro vyjednávání desek
Nastavte spravědlivé odměňování
Pro
Platový report pro firmu
2 530,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu