Popis pracovní pozice
- Vykonávání testů ke zjištění chemických a mikrobiologických vlastností jídel, nápojů, potravinářských přísad a konzervantů.
- Zkoumání odebraných chemických a biologických vzorků pod mikroskopem.
- Spolupráce s potravinářskými inženýry a technology.
- Ochutnávání jídel a nápojů s cílem porovnat skutečnou chuť s chutí deklarovanou ve specifikaci produktu.
- Analýza, zaznamenávání a sumarizace výsledků testů.
- Měření objemu a vážení obalových materiálů produktů.
- Čištění a sterilizace použitého laboratorního vybavení.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o platech
Nastavte platy svým zaměstnancům férově. Pomůže vám při tom podrobný platový report, se kterým budete mít relevantní údaje o platech vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Potravinářský technik - Zemědělství a potravinářství na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
639. místo
Šička
Textilní, kožedělný a oděvní průmysl
17 300 - 25 637 Kč
586. místo
Pracovník pneuservisu
Automobilový průmysl
17 497 - 37 866 Kč
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
65 354 - 283 479 Kč
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu