Popis pracovní pozice
- Připravování teplých, studených a dietních pokrmů.
- Zodpovídání za přesné dodržování receptur, kvality a množství použitých surovin.
- Rozdělování připravených pokrmů na samostatné porce.
- Aranžování a dekorování pokrmů těsně před podáváním.
- Používání a péče o kuchyňské nářadí a vybavení.
- Dodržování přísných hygienických standardů a zásad.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o platech
Nastavte platy svým zaměstnancům férově. Pomůže vám při tom podrobný platový report, se kterým budete mít relevantní údaje o platech vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Kuchař - Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
635. místo
Šička
Textilní, kožedělný a oděvní průmysl
17 300 - 26 106 Kč
530. místo
Opravář
Elektrotechnika a energetika
19 970 - 42 498 Kč
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
75 823 - 288 254 Kč
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu