Popis pracovní pozice
- Vykonávání pomocných prací při přípravě a servírování teplých a studených jídel.
- Připravování a vaření studené, místní a mezinárodní kuchyně.
- Zodpovídání za přesné dodržování receptur, kvality a množství použitých surovin.
- Sledování stavu zásob na skladě.
- Dodržování zásad ekonomického nakládání se surovinami.
- Dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o platech
Nastavte platy svým zaměstnancům férově. Pomůže vám při tom podrobný platový report, se kterým budete mít relevantní údaje o platech vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Pomocný kuchař - Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
633. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
17 300 - 27 109 Kč
597. místo
Potrubář
Stavebnictví a reality
17 300 - 39 301 Kč
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
71 700 - 295 134 Kč
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu