Popis pracovní pozice
- Poskytování vynikající zákaznické služby, aby byla zajištěna příjemná zkušenost hostů s restaurací.
- Přijímání a zpracovávání objednávek zákazníků přesně a efektivně.
- Pomoc s výběrem jídel z menu a nabízení doporučení podle preferencí zákazníků.
- Příprava stolů pro stolování instalací nádobí, sklenic a kondimentů.
- Spolupráce s kuchyňským personálem, aby byla zajištěna včasná a přesná příprava a dodávka jídla.
- Udržování čistoty a organizace jídelní oblasti, včetně odklízení a resetování stolů.
- Vyřizování dotazů zákazníků a řešení jakýchkoli problémů nebo stížností profesionálním způsobem.
- Zpracovávání plateb a quảnischer registr transakcí.
- Dodržování předpisů týkajících se zdraví a bezpečnosti, včetně norem potravinové hygieny.
- Účast na vzdělávacích programech za účelem zlepšení dovedností v oblasti služeb a znalosti produktů.
- Pomoc s inventarizací zásob a doplňování zásob podle potřeby.
- Podpora speciálních akcí a cateringových služeb podle potřeby.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o mzdách
Nastavte mzdy svým zaměstnancům férově. Pomůže Vám při tom podrobný report, se kterým budete mít relevantní údaje o mzdách vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Restaurační pracovník - Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
683. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
20 800 - 29 248 Kč
638. místo
Zahradník
Služby
22 205 - 47 917 Kč
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
68 499 - 393 580 Kč
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu