Support Ukraine #StandWithUkraine
logo

Management

Manažer restaurace

Hrubý měsíční plat - Česká republika
Plat zaměstnance ovlivňuje několik faktorů, především region, ve kterém pracuje, délka praxe, velikost společnosti a další.
Porovnejte svůj plat s ostatními lidmi na stejné pozici a ve stejném regionu bezplatně a anonymně.
80% lidí vydělává:
32K - 75K Kč
10% vydělává méně jak 32K Kč
10% vydělává více jak 75K Kč

Mzdy v průzkumu vyjadřujeme v hrubém.

Na základě platového průzkumu Platy.cz 80% lidí na pozícii Manažer restaurace v zemi Česká republika vydělává od 31 960 Kč do 74 543 Kč měsíčně v hrubém.

Méně než 31 960 Kč vydělává 10% zaměstnanců a 10% lidí vydělá více jak 74 543 Kč.

Průzkum vychází z dat od zaměstnanců očištěných od extrémních a duplicitních hodnot. Zapojením se do bezplatného anonymního průzkumu získáte přesnější srovnání platu s jinými lidmi pracujícími na stejné pozici jako vy.

Popis pracovní pozice

  • Dozor nad každodenním provozem restaurace, aby se zajistil vysoký standard služeb a spokojenost hostů.
  • Řízení náboru zaměstnanců, školení a hodnocení výkonu za účelem vytvoření kompetentního týmu.
  • Vývoj a implementace efektivních marketingových strategií pro propagaci restaurace a zvýšení zapojení zákazníků.
  • Monitorování finančního výkonu, včetně rozpočtování, prognózování a kontroly nákladů za účelem maximalizace zisku.
  • Zajištění souladu s předpisy o zdraví a bezpečnosti, jakož i udržování standardů čistoty a hygieny.
  • Spolupráce s kuchyňským personálem na vytváření a aktualizaci jídelních lístků, které odpovídají preferencím zákazníků a sezónní dostupnosti.
  • Zpracování dotazů, stížností a ohlasů zákazníků za účelem vylepšení zážitku z stravování a podnícení loajality.
  • Udržování vztahů s dodavateli a prodejci za účelem zajištění včasné dodávky kvalitních produktů.
  • Analýza trendů na trhu a činností konkurentů za účelem identifikace příležitostí pro růst a zlepšení.
  • Plánování a organizace speciálních akcí a propagačních materiálů za účelem přilákání nových zákazníků a udržení stávajících.

Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o mzdách

Nastavte mzdy svým zaměstnancům férově. Pomůže Vám při tom podrobný report, se kterým budete mít relevantní údaje o mzdách vždy po ruce.

Nejčastější kariérní cesta zaměstnance

Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.

Pozice Manažer restaurace - Management na trhu práce

Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů

309. místo

Zastoupení žen na pozici

33%

Průměrný věk respondenta na pozici

34

682. místo

Uklízeč

Pomocné práce

Salary group 1

20 800 - 27 520 Kč

310. místo

Designér

Umění a kultura

Salary group 2

31 287 - 76 406 Kč

309. místo

Manažer restaurace

Management

Salary group 2

31 960 - 74 543 Kč

308. místo

Bytový architekt

Stavebnictví a reality

Salary group 2

28 632 - 79 247 Kč

1. místo

Generální ředitel

Vrcholový management

Salary group 3

82 351 - 341 248 Kč

Zdá se vám platový interval široký?

Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku

Porovnejte si plat s ostatními

Nabídky práce vhodné pro Vaší pozici:

Najděte pro sebe lepší platové podmínky nebo finanční a nefinanční benefity.

Zobraz nabídky práce na Jobs.cz

Získejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi

Mzdy od zaměstnanců
Solo
1 pozice na rok
2 500,00 Kč*
Přístup pro 1 uživatele
Ideální pro jednorázovou analýzu konkrétní pracovní pozice.