Support Ukraine #StandWithUkraine
logo

Management

Plat pro pozici Manažer restaurace v České Republice

Hrubý měsíční plat - Česká republika
Plat zaměstnance ovlivňuje několik faktorů, především region, ve kterém pracuje, délka praxe, velikost společnosti a další.
Porovnejte svůj plat s ostatními lidmi na stejné pozici a ve stejném regionu bezplatně a anonymně.
80% lidí vydělává:
31K - 79K Kč
10% vydělává méně jak 31K Kč
10% vydělává více jak 79K Kč

Mzdy v průzkumu vyjadřujeme v hrubém.

Na základě platového průzkumu Platy.cz 80% lidí na pozícii Manažer restaurace v zemi Česká republika vydělává od 31 449 Kč do 78 561 Kč měsíčně v hrubém.

Méně než 31 449 Kč vydělává 10% zaměstnanců a 10% lidí vydělá více jak 78 561 Kč.

Průzkum vychází z dat od zaměstnanců očištěných od extrémních a duplicitních hodnot. Zapojením se do bezplatného anonymního průzkumu získáte přesnější srovnání platu s jinými lidmi pracujícími na stejné pozici jako vy.

Jakou práci obvykle vykonává Manažer restaurace

  • Dozor nad každodenním provozem restaurace, aby se zajistil vysoký standard služeb a spokojenost hostů.
  • Řízení náboru zaměstnanců, školení a hodnocení výkonu za účelem vytvoření kompetentního týmu.
  • Vývoj a implementace efektivních marketingových strategií pro propagaci restaurace a zvýšení zapojení zákazníků.
  • Monitorování finančního výkonu, včetně rozpočtování, prognózování a kontroly nákladů za účelem maximalizace zisku.
  • Zajištění souladu s předpisy o zdraví a bezpečnosti, jakož i udržování standardů čistoty a hygieny.
  • Spolupráce s kuchyňským personálem na vytváření a aktualizaci jídelních lístků, které odpovídají preferencím zákazníků a sezónní dostupnosti.
  • Zpracování dotazů, stížností a ohlasů zákazníků za účelem vylepšení zážitku z stravování a podnícení loajality.
  • Udržování vztahů s dodavateli a prodejci za účelem zajištění včasné dodávky kvalitních produktů.
  • Analýza trendů na trhu a činností konkurentů za účelem identifikace příležitostí pro růst a zlepšení.
  • Plánování a organizace speciálních akcí a propagačních materiálů za účelem přilákání nových zákazníků a udržení stávajících.

Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o mzdách

Nastavte mzdy svým zaměstnancům férově. Pomůže Vám při tom podrobný report, se kterým budete mít relevantní údaje o mzdách vždy po ruce.

Nejčastější kariérní cesta zaměstnance

Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.

Pozice Manažer restaurace na trhu práce

Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů

301. místo

Zastoupení žen na pozici

40%

Průměrný věk respondenta na pozici

34

665. místo

Vrátný, informátor

Pomocné práce

Salary group 1

20 800 - 28 923 Kč

302. místo

Specialista technické podpory

Zákaznická podpora

Salary group 2

37 923 - 70 050 Kč

301. místo

Manažer restaurace

Management

Salary group 2

31 449 - 78 561 Kč

300. místo

Konstruktér

Stavebnictví a reality

Salary group 2

39 171 - 68 621 Kč

1. místo

Generální ředitel

Vrcholový management

Salary group 3

84 904 - 354 870 Kč

Zdá se vám platový interval široký?

Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku

Porovnejte si plat s ostatními

Nabídky práce vhodné pro Vaší pozici:

Najděte pro sebe lepší platové podmínky nebo finanční a nefinanční benefity.

Zobraz nabídky práce na Jobs.cz

Získejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi

Mzdy od zaměstnanců
Solo
1 pozice na rok
2 500,00 Kč*
Přístup pro 1 uživatele
Ideální pro jednorázovou analýzu konkrétní pracovní pozice.

Často kladené dotazy

Často kladené otázky a odpovědi na ně o mzdě na pozici Manažer restaurace.

Celkový hrubý plat na pozici Manažer restaurace se pohybuje mezi 1 135 Kč a 5 217 Kč měsíčně. Pro přesné porovnání doporučujeme porovnat si mzdu přes dotazník na Platy.cz, čím získáte přesnější pohled na mzdu i s ohledem na region, ve kterém pracujete.

Nejlépe vydělávající zaměstnanci na pozici Manažer restaurace mají celkovou hrubou mzdu alespoň 78 561 Kč za měsíc.

10 % nejlépe vydělávajících zaměstnanců na této pozici má celkovou hrubou mzdu vyšší než 78 561 Kč za měsíc a 10 % nejhůře vydělávajících na této pozici má celkovou hrubou mzdu nižší než 31 449 Kč za měsíc.
Zapojením se do našeho platového dotazníku získáte přesné porovnání vaší mzdy s průměrem na trhu s ohledem na region, ve kterém pracujete.

Po odpracování 5 let se na pozici Manažer restaurace vydělává 55 465 Kč měsíčně v hrubém.

Na vyjednávání o platu je potřeba se dobře připravit. Při platovém vyjednávání doporučujeme soustředit se na následující věci:
  • zjistěte si aktuální tržní hodnotu pozice – na Platy.cz to můžete zjistit zdarma a anonymně
  • zdůraznění zkušeností a výsledků – je dobré si rozhovor o platu dobře načasovat
  • rozšířené zodpovědnosti – pokud pracujete nad rámec své role a zodpovědností
  • připravte se na alternativy – pokud není možné jít cestou zvýšení mzdy, existují i jiné možnosti (bonusy, dovolená navíc apod.)

Mzdové údaje jsou z platového dotazníku, kde si každý může anonymně porovnat svou mzdu s ostatními zaměstnanci pracujícími na stejné pozici. Tato data čistíme a zpracováváme podle naší metodiky. Na pozici Manažer restaurace máme aktuálně shromážděno 116 ověřených respondentů.